نكاتي براي طراحي دكوراسيون اشپزخانه
1. وسايل آشپزخانه را براق کنيد.
سطوح استيل و کروم را به کمک براق کننده هاي شيميايي، تميز کرده و آن ها را برق بيندازيد. لوازمي مثل سينک ظرفشويي، اجاق گاز استيل، رويه ي استيل کابينت ها، يخچال و ماشين لباسشويي با بدنه ي استيل، همه شامل همين قاعده هستند. از آن جا که سطوح فلزي نور را بازتاب مي دهند و کوچک ترين لکه را نمايان مي سازند ، لازم است همواره تميز و براق باشند.
2. شيرآلات قديمي را نو کنيد.
معمولاً شيرهاي آب به دليل جذب سريع آهک، خيلي زود کدر مي شوند. شما مي توانيد يک تکه پارچه را با سرکه سفيد نم دار کرده، توسط آن لکه ها را برطرف کنيد؛ بدين ترتيب که اين پارچه را در بالاي شير آب با نوار چسب يا نخ ضخيم محکم ببنديد و بعد با يک کيسه ي نايلوني آن را بپوشانيد. اجازه دهيد شير آب در حدود سه الي چهار ساعت به همين صورت باقي بماند. پس از اين مدت خواهيد ديد که شير آب به راحتي جديد و براق مي شود.
3. کاشي هاي آشپزخانه را تميز کنيد.
به وسيله ي تميز کننده هاي قوي کاشي ها را بساييد، به ويژه در اطراف لگن ظرفشويي که لکه هاي چاي و قهوه بر کاشي ها نمود پيدا مي کند. امروزه افشانه هاي مختلفي در بازار هست که براي تميز کردن کاشي ها بسيار مناسب اند.
4. از محصولات پاک کننده ي جديد کمک بگيريد.
محصولات تميز کننده ي قديمي مثل جوهر نمک که به طور معمول استفاده مي شوند، بوي نامطبوعي دارند که باعث ايجاد حساسيت و ناراحتي مي گردند. از مواد شوينده و لکه برهاي جديد موجود در بازار استفاده کنيد تا بهتر و سريع تر نتيجه بگيريد.
5. در آشپزخانه گل طبيعي قرار دهيد.
يک گلدان زيبا متناسب با رنگ وسايل آشپزخانه انتخاب کنيد و يک دسته از گل هاي طبيعي و خوش بو در آن بگذاريد. با اين عمل به سادگي فضاي خانه را دوستانه مي کنيد و به آشپزخانه ي خود طراوت و نشاط مي آوريد (طراحي داخلي دکوراسيون)