مدلهای مختلف درب ها

چهارگوش،بيضي،درب هاي آسان باز شو.ولي استاندارد در بندي قوطي هاي کنسرو به صورت مضاعف است.

از جمله نکات مهم در دربندي:

کاور و لايه اي که روي قوطي قرار مي گيرد،زيرا بيشتر مواد کنسروي مايع است و مايع نيز بسيار نشت پذير است .


هواگيري:

براي خروج هواي سر قوطي ها از روشهاي مختلفي از جمله:
بخار يا حرارت حدود 90 درجه سانتي گراد استفاده مي کنند و زمان لازم براي اين کار 5-3 دقيقه است.

اندازه گيري درزهاي قوطي:

مهمترين وظيفه آزمايشگاه است ،زيرا اگر قوطي ها درست دربندب نشده باشند کليه زحمات و مخارج از بين رفته و در صورت راه يافتن فراورده به بازار شهرت کارخانه در خطر افتاده،جمع آوري و از بين برد آنه کار بسيار مشکل و پر خرجي است سزاوار است که هر يک از دستگاههاي دربندي توسط کارگري که تجربه کافي در اين کار دارد سرپرستي شده و به محض مشاهده اشکالي دستگاه را براي تنظيم متوقف کند. درزگيرها داراي انواع متعددي هستند که يک نوع آن درزگير چسبي دربندي سرد نام دارد و براي بسته هاي مصولات حساس در برابر گرما به کار مي رود مثل: شکلات بستني،بيسکويت با روکش شکلات که در اين روش به کمک دست عمل دوخت انجام ميگيرد.

اندازه گيري هاي مهم عبارت اند از :

طول درز،عمق درز،قطر درز و درصد روي هم آيي درزها،درجه چين خوردگي.