طراحی ظروف برای آشپزخانههای کوچک
دکوراسيون داخلي- استوديوي طراحي «نندو» در ژاپن مجموعهاي از ظروف دستهدار طراحي کرده است که امکان انبار کردن آنها در مکانهاي بسيار کوچک وجود دارد. اين مجموعه که با نام «توته» (Totte) عرضه شده است شامل مجموعهاي از بشقابها و ماهي تابههاي گرد است که با سه اندازه مختلف و به رنگهاي سفيد، قهوهاي، صورتي، سبز و آبي توليد شدهاند.
هر تکه يک دسته مستطيلي شکل با لبههاي گرد دارد که از کناره ظرف بيرون ميآيد و هدف از طراحي آن سادگي در دست گرفتن آنها در زمان داغ بودن ظروف است. استوديوي نندو که بهتازگي نيز مجموعهاي از دمپاييهاي مخروطي به بازار معرفي کرده بود درباره اين محصول ميگويد: «اين طراحي نه تنها روشهاي جديدي براي استفاده آنها فراهم ميکند بلکه حس امنيت بالايي را نيز به ابزار کار آشپزخانه ميدهد.»
تو خالي بودن دستههاي اين ظروف امکان آويزان کردن آنها از ديوار آشپزخانه را فراهم ميکند. سه اندازه مختلف اين ظروف بهراحتي داخل هم قرار گرفته و بنابراين فضاي کمتري را نيز اشغال ميکنند.
مترجم: علي جعفري
www.dabi.ir/nt