راهنمای خرید هود آشپزخانه
هود در آشپزخانه کاربردهاي زيادي دارد. مهمترين کار آن کشيدن بو، دود و بخاري است که در هنگام آشپزي بلند ميشود. به عبارت ديگر، هود با اين کار، گاز، رطوبت و چربي معلق در هوا را به بيرون از منزل ميکشد و ميزان رطوبت را در حد مناسبي ثابت نگاه ميدارد. در عين حال، چربي و رطوبت روي سقف و ديوارها نمينشيند و آشپزخانه براي مدت زمان بيشتري تميز ميماند.
انواع هود
به طور کلي در حال حاضر دو نوع هود در بازار موجود است. هودهاي تصفيه کننده هوا و هودهاي داراي خروجي هوا. هودهاي تصفيه کننده، گرد و غبار و بو را به داخل ميکشند، ذرات معلق را تا حد ممکن از هوا ميگيرند و دوباره هواي تصفيه شده را به داخل آشپزخانه باز ميگردانند.
هودهاي داراي خروجي هوا به يک کانال متصل شدهاند که گرد و غبار، چربي و بوهاي نامطبوع از طريق آن به بيرون فرستاده ميشود. اين هودها به دو شکل هودهاي معمولي و شومينهاي در بازار موجود است.
هودهاي معمولي که نسل قديمي هودها به حساب ميآيند، بالاي اجاق گاز نصب ميشوند، کمي کوچکتر از ابعاد اجاق گاز هستند. به ديوار وصل ميشوند، اغلب زير يک کابينت ديواري قرار دارند و به وسيله يک دريچه و کانال که در داخل ديوار تعبيه شده است هوا را به داخل دريچه و از آنجا به پشتبام و خارج راهنمايي ميکنند. عيب اين نوع هودها اين است که به مرور زمان روي عايقبندي و رنگ سقف تاثير ميگذارند. هودهاي شومينهاي بلندتر، بزرگتر و به شکل قيف برعکس هستند. جنس اين هودها از مس، فلزهاي اکسيد نشدني يا ديگر فلزاتي هستند که در مقابل گرما با دوام هستند و به راحتي تميز ميشوند. هواکش اين هودهاي آشپزخانه گاهي به ديوار و گاهي به سقف وصل ميشود که نوع سقفي آن به هودهاي جزيرهاي معروف است و اطراف آن شيشهاي است.تميز نگه داشتن آشپزخانه و وسايل آن به دلايل بهداشتي اهميت زيادي دارد زيرا بيماري هاي زيادي از طريق وسايل موجود در آشپزخانه به فرد منتقل مي شود